در هنگام درست کردن غذاها این نکات را بدانید

در ادامه توصیه هایی به منظور پخت مواد غذایی به شیوه صحیح ارائه می شود:

 

 

 

 از نمک یددار تصفیه شده در طبخ استفاده کنید.

 در صورت امکان، برنج را به صورت کته مصرف کنید تا مواد غذایی آن در اثر آبکش کردن از بین نرود.

 

 از سرخ کردن غذاها تا حد امکان اجتناب شود. در مواردی که نیاز به سرخ کردن مواد غذایی وجود دارد فقط از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود.

 

 تا حد امکان از مصرف دنبه گوسفند برای سرخ کردن مواد اولیه خودداری کنید.

 به طور کلی غذاها به طور کم چرب تهیه شوند. به طور مثال پوست و چربی مرغ یا چربی قابل رویت گوشت را پیش از طبخ جدا کنید.

 

ادامه مطلب

10 Interesting Human Memory Facts You Should Know

نکاتی هنگام پخت غذای سالم

  ,مواد ,سرخ ,غذاها ,غذایی ,طور ,سرخ کردن ,مواد غذایی ,حد امکان ,  • از ,   

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ثبت فعالیت های شورای دانش آموزی نمونه دولتی میرداماد شهرکرد Online Maktab جراح آینده معرفی محصولات فروشگاه اینترنتی nafistarinha.com پروانه های عاشق powerpoint های هتل کنکور تحربی Things that stop you dreaming لوله و اتصالات