در هنگام درست کردن غذاها این نکات را بدانید

در ادامه توصیه هایی به منظور پخت مواد غذایی به شیوه صحیح ارائه می شود:

 

 

 

 از نمک یددار تصفیه شده در طبخ استفاده کنید.

 در صورت امکان، برنج را به صورت کته مصرف کنید تا مواد غذایی آن در اثر آبکش کردن از بین نرود.

 

 از سرخ کردن غذاها تا حد امکان اجتناب شود. در مواردی که نیاز به سرخ کردن مواد غذایی وجود دارد فقط از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود.

 

 تا حد امکان از مصرف دنبه گوسفند برای سرخ کردن مواد اولیه خودداری کنید.

 به طور کلی غذاها به طور کم چرب تهیه شوند. به طور مثال پوست و چربی مرغ یا چربی قابل رویت گوشت را پیش از طبخ جدا کنید.

 

ادامه مطلب

10 Interesting Human Memory Facts You Should Know

نکاتی هنگام پخت غذای سالم

  ,مواد ,سرخ ,غذاها ,غذایی ,طور ,سرخ کردن ,مواد غذایی ,حد امکان ,  • از ,   

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علوم هشتم دکوراسیون و معماری داخلی دانلود رایگان قالب بلاگ بیان بلاگ اسکای میهن بلاگ بلاگفا اطلاع رسانی آزمونهای دکتری دانشگاه امام صادق (ع) درب چوبی سفید با قیمت ارزان مراقبت و درمان بیماری های کبد،کلیه و معده فروشگاه دانش فایل - عرضه مقالات و پایان نامه دانشجویی " میعاد پوش | Miad-Poosh ' صنایع دستی اصفهان انجام پروژه مدل سازی و رندرینگ - تری دی مکس - وی ری (3DSMAX & V-RAY)